Rökta abborrar är mums!

Nyfångade abborrar
Packning av skryllan
Abborrar under isen
Kvällsmaten ordnad

Pimpelfiske efter abborrar

Sambon var ute och pimplade för att fånga lite abborrar härom dagen. Det blev en helt okej fångst.

Han har en liten rök som han värmer med gasol. Den är perfekt när det inte är mycket vi ska röka.

Så idag åt vi nyrökt abborre med potatis, majonnäs och tunnbröd och god öl därtill. Jösses så gott!

Jag glömde förstås fotografera innan vi började äta, så du får hålla tillgodo med att se en bild på resterna =)

Middagsrester

Fiskrens och disktrasor

Använd virkad disktrasa

Det kan vara bra om du tänker på att inte använda vanliga disktrasan när du torkar upp fiskrens och köttsaft, eller för den delen inte heller utspilld mjölk. Det är förstås okej att du använder disktrasan om du ändå ska tvätta den nu. Men om du inte tänkt göra det så är det bättre att du använder hushållspapper. För du vill inte ha en massa trista bakterier i disktrasan!

Och det här gäller givetvis alla disktrasor som inte är engångstrasor – det gäller inte bara stickade och virkade disktrasor =)

Här kan du kika på de handgjorda disktrasorna i butiken »

Till sist

Nu är det dags att avsluta den här tisdagen. Det får nog bli lite serietittning och sedan läsa pappersbok.

Jag önskar dig en trevlig kväll!

Här kan du läsa fler inlägg i kategorin Matlagning & kök »

/Pia Marianne

Lust & hjärta

Dela inlägget:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Rulla till toppen